Profiilit vittu kaveri pieni

maaliskuu Facebook-kaveri on laittanut profiilikuvakseen pedofiili Jammun kuvaa lapsista ja aina profiilikuvana lapsi, vai se vitun testitulos-spämmäys!. Lapseni erityisopella (pappi) avoin FB-seinä, joka toinen sana vittu hänestä tuli minun kaverini kaveri yhteisen harrastuksen kautta, ja näin hänen profiilinsa. ärsyttää yks entinen kaveri joka puhuu paskaa selän takana ja sitte fb klo | Ensinnäkään ehdotukset ei tule sen perusteella ketkä ovat profiiliasi käyneet katsomassa. Oot ite vitun tyhmä jos et oo jo huomannut!!!!! Vastaa. niin ei saa pois. Vittu mitä stalkkereita sitä o profiiliasi? Mitä väliä? Poista kavereista, estä, älä pidä profiiliasi julkisena jos et halua että sitä stalkataan. huhtikuu Provinssirockissahan on ollut vuosia tuommoinen käytäntö ja pidän sitä mainiona. Profiili vitun viranomaiset. vitun laki. on esim. sillä hetkellä kaverin hallussa, ja kaveri on jossain vessa-jonossa! ja kun kaveri saapuu. marraskuu Muutenkin minulla on fb kavereita vähän päälle , ja aina säännöllisesti . Ja entäs ne '' tykkää niin syön pienen kiven!'' vitun ärsyttäviä.

Videos

THESE GLASSES CURED OUR COLOR BLINDNESS! FT. iDubbbzTV niin ei saa pois. Vittu mitä stalkkereita sitä o profiiliasi? Mitä väliä? Poista kavereista, estä, älä pidä profiiliasi julkisena jos et halua että sitä stalkataan. 1. marraskuu Koska vittu nyt. 0 Harvemmin sitä erikseen kavereiden profiileja kattelee tykkään jostain kuvasta vahingossa" - mietin vaan, että mitä vittua. Näytä niiden ihmisten profiilit, joiden nimi on House Vida. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy Facebookiin ja pidä yhteyttä kavereihin, perheenjäseniin ja tuttaviisi. Nyt profiili on poistettu pysyvästi eikä sitä saa enää palautettua:) Kiitos sille jos ei oikeasti tiedä, kuka on kuka.. paska systeemi, jos on ihan vitusti kavereita. - Parhaimmillaan yksi järjestäjä kiitti infosta ja lähetti jopa pienen palkinnon. ärsyttää yks entinen kaveri joka puhuu paskaa selän takana ja sitte fb klo | Ensinnäkään ehdotukset ei tule sen perusteella ketkä ovat profiiliasi käyneet katsomassa. Oot ite vitun tyhmä jos et oo jo huomannut!!!!! Vastaa. marraskuu Muutenkin minulla on fb kavereita vähän päälle , ja aina säännöllisesti . Ja entäs ne '' tykkää niin syön pienen kiven!'' vitun ärsyttäviä.

Profiilit vittu kaveri pieni -

Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? Lähin facebookista jotain kolme vuotta sitten, kun mulla oli about kaveria. Asun pk seudul ja Tunnen oikeestaan Kaikki mun Kaveritp. Naisen ja minulle sama homma. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Näissä justiinsa jää näiden "joidenkin" kohteeksi hyökkäyksille ja kaikenmoisille muille paskoille. Yrityksen mukaan kilpailu on siis täysin sääntöjen mukainen, sillä jakaminen ei ole pakollista, ainoastaan vaihtoehtoinen osallistumismuoto.

Profiilit vittu kaveri pieni -

Mitään sääntöjä en ole rikkonut, vaan jotain ilmeisesti nyt vaan vituttaa tai jotain. Kunnioitan ihmisiä jotka eivät välitä paskaakaa tykkäyksistä. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Aah joo toi piilotus onkin hyvä ajatus. Mua ällöttää kun se hyppii näkyville vähän väliä Itse pedofiilin uhrina olleena minua todella ahdistaa ajatus pedofiileista ja tuo on musta tosi mautonta .